menu

Eten & drinken

Tijdens de WielerZesdaagse is er een ruim assortiment aan eten en drinken beschikbaar. Zo kun je voorafgaand van het evenement dineren in Bar Restaurant Seventy One of tijdens de wedstrijden genieten van verschillende snacks en drankjes in onze Ahoy Arena. Lees hier meer over eten & drinken bij Rotterdam Ahoy.

 

 

Seventy One

Kom dineren bij Bar Restaurant Seventy One en bereid je voor op een avond onbezorgd genieten. Onze chef-koks hebben een heerlijke menukaart voor je samengesteld. Zo kun je voorafgaand aan de WielerZesdaagse genieten en proosten op een onvergetelijke avond. Daarnaast ben je al aanwezig in Rotterdam Ahoy, zodat je direct door kunt naar de wedstrijden! Reserveer tegen die tijd een plek bij Bar Restaurant Seventy One en begin deze fantastische avond uit met een heerlijk diner.

Openingstijden

De openingstijden van Bar Restaurant Seventy One tijdens de WielerZesdaage 2024 komen in aanloop naar het evenement online.

Voor vragen kun je ons bereiken op 010-2933671 of mail naar [email protected]

Ahoy Arena

Bij de WielerZesdaagse kun je tijdens en tussen de wedstrijden door eten en drinken halen op de eerste ring. In de Ahoy Arena vind je bij de vele bars naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren. Daarnaast zijn er verschillende eetgelegenheden waar je eten kunt halen. Deze blijven tot het einde van het programma open, zodat jij de hele avond kan genieten van een onvergetelijke ervaring!

Official partnersKoop tickets