menu

Praktische informatie

Bereid je voor op zes dagen vol wielerspanning in het hart van Rotterdam Zuid. De Wielerzesdaagse is niet alleen een test van kracht en snelheid voor de deelnemers, maar ook een bruisend evenement voor alle bezoekers. Van 10 t/m 15 december strijden baanwielrenners van over de hele wereld in Rotterdam Ahoy.

Openingstijden

De starttijd van het programma is afhankelijk van de dag waarop je gaat. De deuren gaan vlak voor aanvang van het voorprogramma open. Programmatijden zijn dagelijks vanaf 18.00 uur, Op zaterdag vanaf 15.30 uur en op zondag vanaf 12.45 uur. Bekijk de openingstijden en het programma van de Wielerzesdaagse Rotterdam via onderstaande button.

 Bekijk het programma


Bereikbaarheid Ahoy

Rotterdam Ahoy is eenvoudig te bereiken met alle vervoersmiddelen! Zowel met de auto, fiets, bus, trein of metro, Rotterdam Ahoy is altijd goed bereikbaar. Rotterdam Ahoy ligt namelijk dicht bij verschillende uitwegen van de snelweg en het openbaar vervoer. Bereid je goed voor op jouw bezoek aan de Wielerzesdaagse en plan alvast je reis.

Navigatie-adres: Ahoyweg 10, Rotterdam

Plan je route


OPENBAAR VERVOER

Let op! Plan je terugreis zorgvuldig i.v.m. de eindtijd van de metro. Voor meer informatie: www.9292.nl en www.ret.nl.

Reis je vanuit het buitenland met het vliegtuig? Vanaf Schiphol Amsterdam Airport kan je met de taxi of trein in ongeveer een uurtje bij Rotterdam Ahoy zijn. Vanaf Rotterdam The Hague Airport ben je al binnen een half uur bij Rotterdam Ahoy.

Parkeren bij Ahoy

Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kan je verder de borden Ahoy volgen. Kom je in stijl op de (wielren)fiets naar Ahoy? Dan kan je deze voor de deur stallen in een onbewaakte fietsenstalling.

Parkeren 
Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Parkeren kan bij Ahoy voor € 19,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 46,00. Je betaalt achteraf bij een parkeerautomaat. Bij uitrijden wordt na betaling het nummerbord herkend en opent slagboom zich automatisch. 

Parkeergarantie
Zeker zijn van een plekje? Je kunt tot twee uur voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie kopen (zelfde tarief van € 19,00 per auto). Ook wanneer er op de borden 'VOL' staat, ben je gegarandeerd van een plekje. Geen parkeergarantie gekocht? Je kunt nog steeds bij Ahoy parkeren, afhankelijk van de beschikbaarheid. 

Zeker zijn van een parkeerplek?

Koop hier alvast je parkeerticket

Overige parkeermogelijkheden
Op vijf minuten loopafstand kunt je ook terecht in parkeergarage Zuidplein (Q-park) tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Kralingse Zoom.
Meer informatie vind je op https://www.ahoy.nl/bereikbaarheid

Wegwerkzaamheden
Het kan natuurlijk gebeuren dat er op het moment van jouw bezoek wegwerkzaamheden plaats vinden. Kom niet voor verrassingen te staan en controleer dit van te voren.
Neem voor actuele informatie een kijkje op: www.vananaarbeter.nl 

 

Koop tickets