menu

Over Zesdaagse

De WielerZesdaagse van Rotterdam is een jaarlijks terugkerend baanwielrenevenement dat tot de hoogtepunten van de internationale wielerkalender behoort. Dit evenement, gehouden in het bruisende hart van Rotterdam, brengt zes dagen lang topwielrenners uit de hele wereld samen voor een reeks spannende races en uitdagingen.

Bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan wedstrijden, waaronder de spectaculaire derny races, adembenemende sprints en tactische koppelkoersen. Het evenement combineert topsport met entertainment en creëert een unieke sfeer waar de passie voor wielrennen voelbaar is. Of je nu een fervente wielerfan bent of gewoon op zoek bent naar een opwindend dagje uit, de WielerZesdaagse van Rotterdam belooft een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

 

De traditie van de "Rotterdamse Six" in het huidige Ahoy gaat terug naar 16 januari 1971. Tijdens de WielerZesdaagse van Rotterdam vinden er diverse wedstrijden plaats. Voor de elite mannen een zesdaagse wedstrijd, voor de elite sprinters een sprinttoernooi, voor dames een driedaagse wedstrijd en voor talenten onder de 23 jaar ook diverse wedstrijden. Daarnaast is er ook een jeugdprogramma op de zaterdag met zowel nieuwelingen mannen als vrouwen.

Official partnersKoop tickets